Olof Smit

Post to Twitter

Op het afgelopen Frontiersymposium van 27 oktober jl heb ik een ontmoeting gehad met Olof Smit.

Olof Smit is een van de meest indrukwekkende personen die ik ooit heb ontmoet.

Hij heeft een kennis die maar heel weinig mensen op deze aardbodem hebben.

Hij maakt contact met je ziel waardoor hij kan zien wat nodig is.In 1992 is hij door een aantal genezers benaderd om als intermediair een brug te slaan tussen de Afrikaanse traditionele geneeswijze en de Westerse reguliere geneeskunde.
In zijn optiek zou zo een ontdekkingstocht maandenlang gaan duren maar in werkelijkheid werd het een twaalf jaar lange diep Afrikaanse cultuur ervaring.

Met  groeiende verbijstering leerde hij de onbegrensde mogelijkheden van de groene dingen in het bos.
Wat de westerse mens bomen en  planten noemt, is voor de traditionele genezers een diversiteit aan medicinale antwoorden op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten of ziektebeelden.
Website: www.earthfather.eu

Een echte aanrader is zijn eerste en nieuwe boek “Vader Aarde”. Olof Smit schrijft in zijn boek over de gouden eeuw der grote veranderingen en over WONZEN, Wijze Oude Nieuwsgierige Zielen en hun eindeloze lange zoektocht naar veelzijdige kennis. Olof won dit jaar de Frontier Award als eerbetoon van zijn vernieuwende werk op het gebied van grenswetenschappen. “Vader Aarde” is voor 22 Euro te koop bij www.frontierpublishing.nl en wordt door heel Nederland gratis bezorgd. Frontier Magazine 18.8 wordt gratis meegestuurd (ter waarde van 5,95). In Frontier Magazine 18.8 en 18.9 wordt ingegaan op het werk en ervaringen van de ‘vloekendokter’.

 

Comments are closed.

Nieuwsbrief